400 g maryland cookies choklad
125 g smör
2 ½ dl kesella
400 g philadelphiaost
1 dl strösocker
3 ägg
250g toblerone
Krossa kexen i matberedare eller i mortel och blanda i smält smör.
Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant.
Grädda i 175º, 8 minuter och låt svalna.
Sänk ugnsvärmen till 125º.
Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i äggen ett i taget.
Smält 200 g av chokladen över ett vattenbad eller i chokladsmältare och blanda ner i smeten.
Häll smeten i formen och grädda i 125º, 40 minuter.
Låt den kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering.
Hyvla över resten av Tobleronen.
Oj vad gott det såg ut;)
SvaraRaderaHa det fint// Victoria www.victoriasprovkök.se
Denna såg supergod ut! Måste provas!
SvaraRaderaTack för receptet!
//Lotta
oh så gott!
SvaraRaderaDenna va riktigt mummsig....! Gjorde denna till efterätt på långfredagen då vi hade middag med släkten och den va väldigt uppskatta :) tack för en bra blogg o goda recept!
SvaraRaderaDenna ska jag definitivt prova:)
SvaraRaderaTack för receptet!