söndag 3 april 2011

Cornflakes kakor

200 g margarin
2 dl socker
6 msk kakao
2 dl sirap
ca 7 dl cornflakes

Blanda margarin, socker, kakao & sirap och låt koka i 3 min.
Rör ner cornflakes, häll i mer om det behövs.
Skeda upp i muffinsformar och låt selna.

10 kommentarer:

  1. Grattis till din nya fina bakblogg!

    Kram/M

    SvaraRadera
  2. Man kan smälta vanlig Marabou choklad och Cornflakes också, det går på 10 min och är jätte gott. Kan verkligen rekommendera det :)

    SvaraRadera
  3. hur många blir det i ungefär?

    SvaraRadera
  4. Hei :)

    Fikk så lyst å prøve denne oppskriften. Men lurer på hva msk er forkortelse for? I Norge har vi ss = spiseskje, ts = teskje, ms = matskje.

    Mvh Inger

    SvaraRadera
  5. msk är en förkortelse för matsked, på norska matskeje.
    Hoppas det hjälpte!
    Jag hade tänkt göra cornflakeskakor med påskägg i! Då formar man kakorna till små "skålar" och lägger i 3 chokladägg i dem. Små fågelbon!

    SvaraRadera
  6. Hur många blir det, ungefär?

    SvaraRadera
  7. Smettestet är lovande, nu väntar vi bara på att de ska svalna.
    Jag fick lite drygt 50 st i småbrödsformar (minicupcakes)
    Annette Lo.

    SvaraRadera