150 g margarin
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
4½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1½ dl mjölk
Glasyr:
75 g margarin
1-2 msk kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3½ dl florsocker
Garnering:
kokosflingor
Smält margarinet och låt det svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt dom torra ingredienserna omväxlande med mjölken och margarinet.
Häll smeten i en långpanna ca 30x40 cm.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 15 min på 175 grader.
Låt kakan svalna.
Smält under tiden margarinet till glasyren. Tillsätt dom övriga ingredienserna under omrörning.
Bred glasyren på kakan och strö på rikligt med kokos.
Skär kakan i fyrkantiga bitar.
Nu håller jag min pojk på att bak denna kaka tillsammans.
SvaraRadera/Mamma och son.
Kan man göra den utan vanilj socker 12årig
SvaraRaderaDet går säkert jätte bra. Ta lite extra florsocker så du får samma konsistens!
SvaraRaderaLycka till!!
jätte gott jag baka idag med min familj.
SvaraRaderaRIKTIG GOTT :)
Så himla goda!!! Mums!
SvaraRadera