söndag 4 december 2011

Kladdkaka med pepparkakssmak

2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
1 tsk pepparkakskrydda
150 g margarin

Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl, vaniljsocker, kakao och pepparkakskrydda i en annan bunke.
Rör ner i äggsmeten. Rör sedan ner det smälta margarinet.
Häll i smord form med löstagbara kanter.
Grädda i ca 15 min i 175 grader.
Låt gärna kakan stå svalt i någon timme innan servering!
Servera med vispad grädde :)

4 kommentarer:

  1. åh så gott,och toppa med lingongrädde,yummi

    SvaraRadera
  2. Låter jättegott det här!!

    SvaraRadera
  3. åhh, det såg jättegott ut! :D

    SvaraRadera
  4. GÖTT gött, peppakkakskladdskaka med glögg...

    SvaraRadera