fredag 23 november 2012

Vit kardemummatryffel

1 dl grädde
200 g vit choklad med vanilj (Marabou)
2 msk smör
1-1½ tsk kardemumma
1 dl kokos

Koka upp grädden och ta bort kastrullen från värmen. 
Hacka chokladen i småbitar och rör ut i grädden tillsammans med smör och kardemumma. Häll i djup tallrik och ställ kallt. 
Forma små tryfflar av smeten och rulla i kokos. 
Förvara svalt.



4 kommentarer:

  1. Å det låter gott! den får man prova göra nån dag!

    SvaraRadera
  2. Så gott,älskar tryffel och härligt att du använde kardemumma som bryter av .
    den chokladen är riktig god så kan tänka mig att dem blev supergoda

    SvaraRadera
  3. Kardemumma är ju min favvo så detta låter helt som något för mig!

    SvaraRadera
  4. Jag doppar mina tryfflar i mörk choklad istället. Tycker inte om kokos.

    SvaraRadera