måndag 12 september 2011

Mjölkchoklad fluff

3 dl vispgrädde
180 g mjölkchoklad (smaksatt mjölkchoklad går också bra t.ex polka)

Värm grädden och rör i chokladen så den smälter.
OBS: Grädden får absolut INTE koka för då går det inte att vispa upp den sen.
Sen sätter du in choklad grädden i kylskåpet.
När blandningen har blivit kall är det bara att vispa upp.
Låt helst grädden stå i kylskåpet under natten eller i minst 5 timmar.
Spritsa sedan ut fluffen på muffinsen eller använd som fyllning till en tårta.

7 kommentarer:

  1. Detta är ju den godaste tårtfyllningen som finns!

    SvaraRadera
  2. Detta är verkligen ett supergott och enkelt recept! Jag tillsätter färskost innan jag vispar upp dem, är också en vädligt god variant!

    SvaraRadera
  3. Ska testa denna till en väns födelsedag på lördag, hör av mig om hur det gick :) tack för ett lättförståeligt recept :D

    SvaraRadera
  4. Jag tror jag bara ska göra den rakt av och se om det är gott .-. Viket jag dock inte tvivlar på! :)

    SvaraRadera
  5. Min blir grynig.. varför ? Går inte vispa den. .

    SvaraRadera
  6. min blev grynig den med=(

    SvaraRadera
  7. Har precis vispat o lagt emellan tårtbottnar. Var ju tvungen att provsmaka o jösses vad god den var �� Tack för recept på fluffen!

    SvaraRadera