1 1/2 gelatinblad
2 dl blåbär
3 dl grädde
2 msk socker
1 vaniljstång
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5-10 minuter.
Lägg blåbären i en kastrull tillsammans med grädde och socker.
Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg stång och frön i kastrullen.
Låt blandningen koka upp och sedan sjuda på svag värme i cirka 10 minuter.
Mosa bären mot kanten av kastrullen. Ta kastrullen från värmen och plocka upp stången.
Jag silade min pannacotta för att få bort de mosade bären.
Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i blåbärsgrädden.
Fördela i 4 portionsglas. Låt stå kallt i några timmar.
Dekorera med lite blåbär.
mums vad gott och fina glas du har,ser så lyxigt ut
SvaraRaderaFräscht och gott!
SvaraRaderadet såg smaskigt ut! :)
SvaraRaderaKika gärna in på min bakblogg! :)
www.lillafavoriten.com
/Lena
Typ det godaste jag vet! :)
SvaraRaderaSå vackert, och så gott det måste vara!
SvaraRaderaDet ser väldigt smaskigt ut! Det bara måste provas.
SvaraRaderaKram
Gud så ljuvligt gott det ser ut, måste prova :)
SvaraRaderadet så godt ut :D
SvaraRadera