söndag 23 september 2012

Tildes chokladhjärtan

Min systerdotter Tilde har sovit över här inatt. Vi började dagen med att kolla på några avsnitt av Leila bakar. Då blir man ju såklart väldigt sugen på att baka.
Tilde ville testa att baka chokladbollar fast med formen av ett hjärta. Sen färgade vi pärlsockret med röd karamellfärg.

200 g margarin
2 dl socker
6 dl havregryn
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2-3 msk kallt kaffe
färgat pärlsocker

Blanda allt utom kaffe och pärlsocker.
Tillsätt kaffet efter smak.
Färga pärlsockret med röd karamellfärg.
Forma till hjärtan och rulla i pärlsocker.





2 kommentarer:

  1. Vilka fina chokladhjärtan! Lite festligare än vanliga bollar :)

    SvaraRadera
  2. prova smör i stället för margarin,sådan skillmad har slutat helt med margarin urk.

    SvaraRadera