lördag 7 januari 2012

Vitchokladpannacotta med passionsfrukt

4-6 pers

5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
150 g vit choklad
2 gelatinblad

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen.
Koka upp grädden och vaniljen. Rör i gelatinbladen.
Lägg i chokladen och rör om så att det smälter.
Låt svalna något och häll sedan upp i portionsskålar.
Ställ svalt i minst 2-3 timmar.

6 st passionsfrukter till garnering.

Toppa med passionsfrukt innan servering.

5 kommentarer:

  1. Tack Veronica! Jag har övat och övat och övat =) Nu efter 100e gången så ser de i alla fall ut som macarons =) Du har många fina och goda recept!

    SvaraRadera
  2. Mmmm, ser jättegott ut! Yum! :D

    SvaraRadera
  3. de ser så underbart gott med passionsfruktfrö på toppen av de hela.gjorde också de på min nyårsdesseert,sååå gotti gott.detta år får vi nog testa på pannacotta.

    SvaraRadera
  4. Så gott det ser ut!! :-)

    Passionsfrukt och pannacotta är en fin kombination .

    SvaraRadera