2 st gelatinblad
1 vaniljstång
5 dl grädde
½ dl socker
200 g hallon
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna i en kastrull.
Lägg även ner vaniljstången.
Häll i grädde och socker och låt blandningen sjuda över låg värme ca. 3 minuter.
Lyft ur vaniljstången.
Mixa hallonen till en puré men spara några till garnering.
Blanda ner purén i gräddkrämen.
Ta upp gelatinbladen ur vattnet och krama ur och rör ner i grädden.
Rör till gelatinet har lösts upp. Fördela i portionsformar eller glas.
Låt stå i kylskåpet i ca 3 timmar eller tills de har stelnat.
Garnera med hallon.
Försökte göra det igår, gick sådär! Men det var gott ändå....^^)
SvaraRaderaJag tycker verkligen om din blogg...super fin är den, verkligen♥