2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
50 smör
1 dl gräddfil
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
100 g mjölkchoklad med apelsinkrokant
Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda det med äggsmeten.
Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao och vänd försiktigt ner det i smeten.
Smält chokladen i chokladsmältare eller över vattenbad.
Häll i chokladen i smeten och rör om.
Dela upp smeten i 12 muffinsformar. Använd muffinsplåt för finare resultat.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min på 175 grader.
Hade mina muffins lite kortare tid i ugnen så dom blev lite kladdiga inuti. Vill man ha en apelsinfrosting till så finns det här.
Kladdiga muffins är min melodi! Mums!
SvaraRaderaMumsigt värre;)
SvaraRaderaKramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se
älskar verkligen kombon apelsin/choklad,så himla gott och kladdkaka med apelsintryffel är en av de godaste ja ätiti så ja tack till dessa
SvaraRadera