4-6 pers
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
150 g vit choklad
2 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen.
Koka upp grädden och vaniljen. Rör i gelatinbladen.
Lägg i chokladen och rör om så att det smälter.
Låt svalna något och häll sedan upp i portionsskålar.
Ställ svalt i minst 2-3 timmar.
6 st passionsfrukter till garnering.
Toppa med passionsfrukt innan servering.
Ser god ut!!!!
SvaraRaderaTack Veronica! Jag har övat och övat och övat =) Nu efter 100e gången så ser de i alla fall ut som macarons =) Du har många fina och goda recept!
SvaraRaderaMmmm, ser jättegott ut! Yum! :D
SvaraRaderade ser så underbart gott med passionsfruktfrö på toppen av de hela.gjorde också de på min nyårsdesseert,sååå gotti gott.detta år får vi nog testa på pannacotta.
SvaraRaderaSå gott det ser ut!! :-)
SvaraRaderaPassionsfrukt och pannacotta är en fin kombination .