3 dl vispgrädde
180 g mjölkchoklad (smaksatt mjölkchoklad går också bra t.ex polka)
Värm grädden och rör i chokladen så den smälter.
OBS: Grädden får absolut INTE koka för då går det inte att vispa upp den sen.
Sen sätter du in choklad grädden i kylskåpet.
När blandningen har blivit kall är det bara att vispa upp.
Låt helst grädden stå i kylskåpet under natten eller i minst 5 timmar.
Spritsa sedan ut fluffen på muffinsen eller använd som fyllning till en tårta.
Detta är ju den godaste tårtfyllningen som finns!
SvaraRaderaDetta är verkligen ett supergott och enkelt recept! Jag tillsätter färskost innan jag vispar upp dem, är också en vädligt god variant!
SvaraRaderaSka testa denna till en väns födelsedag på lördag, hör av mig om hur det gick :) tack för ett lättförståeligt recept :D
SvaraRaderaJag tror jag bara ska göra den rakt av och se om det är gott .-. Viket jag dock inte tvivlar på! :)
SvaraRaderaMin blir grynig.. varför ? Går inte vispa den. .
SvaraRaderamin blev grynig den med=(
SvaraRaderaHar precis vispat o lagt emellan tårtbottnar. Var ju tvungen att provsmaka o jösses vad god den var �� Tack för recept på fluffen!
SvaraRadera